fbpx

За Даниела Спасова

Нека ти разкажа за мен

Аз съм Даниела Спасова.

Професионален козметик и създател на козметичната марка LEGENDA.

Работя с жени и мъже, които  искат да имат гладка, чиста и млада кожа, поддържана по здравословен начин. Помагам на хора, които търсят решение за мазна и проблемна кожа, старееща кожа, чувствителна, дехидратирана и пигментирана кожа.  Моите авторски програми дават гарантиран резултат на всеки, който спазва стъпките в приложението на продуктите и приеме философията за природния и натурален подход към здравето. За повече от 20 години аз и моите козметични продукти помогнахме на хиляди хора да създадат красота и дълголетно здраве за кожата си. Отзивите на някои от тях можете да видите в раздел ОТЗИВИ.

Преди да стана козметик и да създам LEGENDA, имах много проблемна кожа. Ходех от козметик на козметик, давах пари по лекари, билкари, прилагах народните методи за лечение, но до навършване на 30 години, не успях да постигна никакъв резултат.

Множеството проблеми с пъпките, петната и белезите ме предизвикаха да търся информация за начините, по които мога да си помогна. Станах козметик, завърших множество специализации по химични пилинги, лазерни технологии, традиционна и нетрадиционна медицина, обменях опит с козметици от цял свят. Имам специализации в Германия, Франция, Испания, Италия, Белгия и Швейцария. Това ме изгради като експерт  по козметика на световно ниво, с международно признат диплом GOLD MASTER.  Познавам в дълбочина холистичните, природните и медицинските аспекти на поддържане на красотата.

Ясно разграничавам красотата постигната чрез медицинската козметика от красотата постиганата, чрез естествени природни подходи. 

Създадох авторски програми за професионално третиране базирани на природния подход, с които помогнах първо на себе си, да излекувам дългогодишните проблеми и последствията от тях, а след това и на хиляди клиенти. Години наред помагам на хората да получат красива кожа и да постигнат щастлив живот и пълноценна реализация.

Посетих най-известните производители на козметични продукти, разговарях с биотехнолозите на най-скъпите козметични марка в света. Разбрах, че моята концепция за връзка между естествената природа и здравето на кожата, холистичният подход към човешкото здраве, като основен фактор на красотата не се среща в никоя от тях.

Създадох LEGENDA, моята собствена козметична марка, в която отразявам своята философия за красота чрез здраве.

Козметичните продукти на LEGENDA отразяват целият ми професионален опит като козметик, който дава гарантирани високи резултати за най-често срещаните козметични проблеми – мазна и проблемна кожа, старееща и отпусната кожа, пигментации, чувствителност и дехидратация.

Вярвам, че най-важното условие за постигане на длъготрайна красота по здравословен начин е грамотният избор на козметични продукти и професионални процедури.

Дългогодишният ми професионален път е посветен на това да давам на хората професионална информация, да ги информирам за здравословните начини да се грижат за себе си. Всеки, който иска да научава истината за красотата, постигната чрез здраве  има достъп до моите ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ ЗА КРАСОТА.

Ако предпочитате да получавате на личен имейл интересните статии и видеа от мен, абонирайте се за безплатният бюлетин в който ще откриете интересни теми за кожата и начините за постигане на младост и красота.

 

Дългогодишната ми практика посветена на изграждане на грамотност и култура за здравословна красота се предава и чрез лицензираното професионално обучение за начинаещи козметици. Моите авторски методики за изграждане на успешни козметици са признати от Световната Асоциация на козметиците /ИНФА/, гр. Брюксел. Притежател съм на най-високият ценз за преподавател по козметика в Европа – PLATINIUM.  Информация за обученията по козметика за начинаещи можете да откриете тук: УЧИЛИЩЕ ПО КОЗМЕТИКА на Даниела Спасова

Вярвам, че в основата на здравословната красота стои истинското познание за кожата и за правилните подходи към всички козметични проблеми. Именно затова създадох своята книга „КОЗМЕТИКА ЗА НАЧИНАЕЩИ“. В нея могат да се намерят отговорите на най-често задаваните въпроси свързани с кожата и красотата.

Това, което отличава козметичните програми на LEGENDA е, че:
 • се фокусират върху резултата;
 • постигат успех без да вредят на здравето;
 • разглеждат всеки човек като индивидуалност;
 • резултатът се  стига без  физическа болка;
 • Програмите на LEGENDA в козметичните салони и домашната грижа са толкова ефективни, че аз давам 100% гаранция за успех, когато се прилагат в ритъма и последователността, която препоръчвам. Козметичните програми на LEGENDA постигат категорични резултати при проблеми свързани с мазна и проблемна кожа, акне, пигментации, старееща кожа, суха и чувствителна кожа. Клиентите ми постигат гладко, красиво, сияещо лице, без риск за здравето си и с дългосрочен ефект.

  Моят опит и знание са получени в множество квалификационни курсове и специализации по козметика:

  • химични пилинги – Франция
  • съвременни лифтинг терапии – Франция
  • таласотеропия и таласокозметика – Италия
  • обучение по Wellness и SPA – създаване на стратегия за туристически услуги – Германия, Швейцария
  • работа с най-ново поколение лазерни системи в козметологията и дерматологията – Германия
  • новости в козметичните грижи на Италианската школа
  • работа с най-ново поколение апарати / SPL / за фотоподмладяване и фотоепилация – Франция
  • по мануални техники за перманентен грим – Турция
  • лимфен дренаж на лице и тяло – Белгия

  Създател съм на УЧИЛИЩЕ ПО КОЗМЕТИКА, което вече повече от 18 години създава най-успешните специалисти в услугите за красота. Съавтор съм на съвременните държавни образователни изисквания за професия „козметик” и съм автор на множество публикации и статии на темата за красотата.

  Провела съм множество обучения на специалисти в сектора „услуги за красота” извън България – Германия, Хърватска, Македония, Сърбия, Молдова и други. 

  Развивала съм успешно своята кариера благодарение на бизнес консултанти от най-висок клас.

  Моят международно признат опит и дългогодишна практика са оценени от Световната асоциация на козметиците – ИНФА, гр. Брюксел с „GOLD MASTER” – най-високата международна професионална степен за козметик. Получих международен диплом „PLATINIUM”, издаден от Международната асоциация на козметиците INFA за лицензиран европейски преподавател по козметика.

  Сертификати и Удостоверения

  Shopping Cart