fbpx

Как да задържиш тена след морето по-дълго?Ако след завръщане от море усещаш кожата си стегната, опъваща, суха, зачервена, значи имаш нужда от специална грижа.

Знаеш ли, че начинът, по който се погрижиш за кожата си, точно в този момент, определя доколко дълго ще можеш да се радваш на слънчевия тен?

Оставена да се възстанови сама, кожата ще изгуби тена си много по-бързо, отколкото, ако й помогнеш по правилния начин.

И това са последствията, които можеш да видиш външно. Лошата новина е, че слъд силното слънчево облъчване във вътрешността на кожата ще се развиват процеси, които разрушават еластичността, капилярите, предизвикват поява на пигментации и като цяло ще предизвикат по- бързо остаряване.
Добре обгрижената кожа остава сияйна, свежа и с равномерен тен по-дълго. Навременната професионална грижа може да стопира вредните процеси и да спаси младостта на кожата след
продължителните слънчеви бани.
Основните нужди на кожата след ваканцията са хидратация, антиоксидантна защита и успокояване на зачервяването.
Виж как аз помагам на хората с подобно състояние на кожата да постигнат здрава, нежна и еластична кожа след морето, запазвайки за по-дълго красивия си тен във видеото по-долу.

Ако и ти искаш да постигнеш свежест, красота и лъчезарност на лицето след интензивните слънчеви бани, запиши своя час за процедура ТУК.

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин.

Ако статията ти се струва полезна, моля те, сподели я с приятелите си!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart