fbpx

Как създадох козметичната марка LEGENDA

Как създадох козметичната марка LEGENDA

LEGENDA е моята лична мисия. Преди да стана козметик, имах много проблемна кожа. Търсейки решение на проблема по всякакъв начин взех важно решение – да помогна на себе си и на други хора със сходни проблеми като стана професионален козметик. След множество специализации и обучения в цяла Европа създадох авторски програми за професионално третиране, базирани на природния подход, с които помагам не само на себе си, а и на хиляди клиенти. Вече над 20 години помагам на хората да получат красива кожа, да постигнат пълноценен живот и реализация.

С какво LEGENDA е различна от другите козметични марки?

Български природни активни съставки

Роза Дамасцена- световно призната за кралицата на козметичните съставки за красота както и  Орфеевото цвете – феномен на планетата Земя, което съхранява живота 36 месеца след като го откъснат, независимо в какви условия се намира, създават жизненост на клетките и поддържат младостта по естествен природен начин. 

Каолин, салвия, невен и лайка са само една част от здравословните природни продукти, които поддържат красотата на кожата без да предизвикват зависимост, без риск за здравето и с гарантиран резултат.

Международен екип от експерти

Международният екип, който разработи рецептите на LEGENDA ползваше международния опит, събран до момента. Всеки един продукт е прецизно анализиран, наблюдаван и тестван преди да бъде утвърден като готов.

20+ годишен опит

Повече от 20 години помагам на жени и мъже, които искат да постигнат здрава и красива кожа. LEGENDA

пресъздава огромният професионален опит, който имам в даване на решения за мазна и проблемна кожа, старееща, суха и чувствителна кожа.

Създадена с обич

Моята козметика е създадена с обич към здравето, красотата и човешкото същество. Вярвам, че когато физическото, енергийното и духовното в човека функционират в баланс, се постига истинска, здравословна красота.

Моята концепция за красота

Разглеждам човека като съставен от 3 същности – физическа, психо-емоционална и ментална. Когато тези три същности живеят здравословно и хармонично тогава настъпва пълноценното здраве и истинската красота.

Холистично въздействие

Продуктите на LEGENDA въздействат не само на тъканта, на клетките, на физическото. Те въздействат върху емоциите, енергията и постигат уникалният ефект на удоволствие и радост при употребата им
sunset, beach, sea-6387462.jpg

Какво символизира опаковката?

Основният символ на LEGENDA е изгряващото слънце.

Дизайнът на опаковката на LEGENDA съвсем не е случаен. Символът на черния цвят се свързва със земята, с физическото.

Златният цвят символизира енергията, душата.

Вярвам, че когато физическото, енергийното и духовното в човека функционират в баланс, се постига истинска, здравословна красота. Именно тогава настъпва изгрева и реализацията на човека.

Shopping Cart