fbpx

Удължаване и сгъстяване на мигли

При среща първото нещо, което забеляват мъжете са красивите магнетични очи.

Експертите по красота са единодушни, че най-въздействащата част от лицето на жената са очите й.
Когато лицето започне да променя силуета си и да се отпуска с удължаване и сгъстяване на миглите може да се подобри излъчването, да се направи визуално коригиране на падналите клепачи, да се отвори погледа, да се премахне уморения вид на лицето, да излъчва повече женственост и младост.
За да запазите миглите си и за да поддържате свеж, младежки и жизнерадостен поглед, поставете си екстеншъни. Лицето придобива младост, нежност и очарование.

Екстеншъните за мигли са безвредна техника за удължаване и сгъстяване на естествените мигли косъм по косъм. Удобство и изисканост за зъбързаната бизнес дама, която иска да изглежда перфектно да последния час на работния ден, както и на партито с приятели след работа, без необходимостта от освежаване и поправяне на сутрешния грим. В чантата е необходимо да присъстват единствено червилото и гланца.

Удобството на екстеншъните е в това да се събудиш сутрин с красиви, дълги и гъсти мигли. Да останеш още 10 минути излежавайки се в леглото – времето, което дрруг път трябва да отделиш за гримиране. В рамките само на един месец това означава 10 часа повече свободно време!

Удивително удобство е да запазиш дългите си, гъсти мигли след излизане от басейна, след посещение в СПА центъра, във фитнеса, излизайки от под душа или разхождайки се под летния дъжд, без страха от размазването на спиралата, без лютивото усещане за разтеклия се грим и без притеснението за сънения вид на негримираното лице.

Първоначално поставени, екстеншъните могат да издържат 3-4 седмици. След това е необходимо да се направи „поддръжка”- подсилват се наличните мигли, добавят се мигли на местата, на които има отпаднали. Ако се отнасяте към тях с внимание можете да им се радвате с години.

Миглите, както всички останали тъкани в човешкото тяло се променят с напредването на годините. Върху структурата и стабилността им влияят слънцето, вятъра, смяната на температурите, запрашеността на въздуха, както и многобройните химикали внасяни в тях, чрез употребата на спирали. С времето те стават по-слаби, изсветляват, дехидратират се, губят своята еластичност и гланц. От изкуственото извиване, боядисване и гримиране, те губят жизненост, стават все по-тънки, слаби и неустойчиви. Общия им брой намалява с всяка изминала година.

Какво отличава нашата професионална техника от познатите до сега?
Новите мигли не се усещат – застават като естествени. Няма придърпване, не тежат, не напомнят за себе си по никакъв начин. Материалите, с които са работи не съдържат формалдехид, парабени, не миришат, не дразнят лигавиците. Миглите и лепилото са хипоалергенни – не дразнят естествените мигли а дори ги съхраняват. Техниката на поставяне се изработва така, че когато екстеншъните бъдат отстранени, естествените мигли да са хидратирани, еластични и подхранени. По време на поставянето им, клиентката лежи удобно, почива си сред приятна обстановка, тиха музика и нежни аромати. Поставянето не се усеща – няма болка, щипане, парене, скубане.

При първото си посещение при нас, ще ви предложим специфичен индивидуален дизаин, с който да подчертаете своята уникалност. Нашите сертифицирани специалисти ще ви помогнат да изберете дискретна красота, ненатрапчива женственост, бизнес излъчване или да постигнете повече екстравантност, неустоим флирт и открояващ се сексапил в погледа.

С радост ще ви съдействаме да преоткриете красотата на лицето и женската си визия.

Проверете актуалната цена на процедурата ТУК.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart