fbpx

Красива и гладка кожа, без косми

Милиони жени по света търсят решение за трайно отстраняване на нежелано окосмяване по лицето. Има много начини да се махнат космите от зоната на лицето. Знаете ли, че някои от тях могат да направят космите много повече, да ги сгъстят и да ги превърнат в мъжка брада?

За да не допуснеш фатални грешки при изборът на метод за отстраняване на нежеланите косми от лицето, виж информацията в това видео на Даниела Спасова.

Ще разбереш кои са най- надеждните методи за премахване на космите.

Ще откриеш отговорите на много въпроси, които се появяват, когато започнеш да махаш косми:

  • Колко често трябва да се прави?
  • Вредно ли е да се прави през лятото?
  • Защо космите на лицето се повлияват по различен начин от космите на тялото?

Ако видеото ти харесва – сподели го! Ако искаш и ти да се радваш на красива и гладка кожа, без косми, разбери повече за нашите процедури и цени или запиши час за процедура тук: https://divnamedik.com/konsultatsia/

 

Рубриката ЗА КРАСОТАТА ПРОФЕСИОНАЛНО се излъчва всеки петък от 12:00 ч на живо във фейсбук страницата на Център за красота „Дивна Медик“: Отвори страницата от тук 
Не се колебай да ми пишеш, ако имаш въпроси, свързани с твоята красота на имейл: divnamedikds@gmail.comАко искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart