fbpx

Здравословен и безболезнен лифтинг с фотоподмладяване

Кожата ти изглежда уморена и изтощена? Имаш усещането, че се е отпуснала?

Струва ти се, че остаряваш и не знаеш какво да направиш, за да спреш този процес?

Ако предпочиташ козметичните процедури, без синтетика, ботокс и инжекции, значи тази статия е за теб.

Искам да ти разкажа за една от съвремeнните козметични процедури, наречена фотоподмладяване.

Как подмладява ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕТО?

Магията на стегнатия овал и младежки силует на лицето се постига, чрез светлинни импулси с определена дължина на вълната, които възстановяват загубения младежки тонус.

За да разбереш как се случва това е нужно да имаш яснота, че един от факторите за остаряване на кожата е намаляването на жизнената енергия в клетките.

Фибробластите /клетките, които произвеждат еластин и колаген/, стават лениви, количеството на еластичните влакна, които те произвеждат намалява, качеството им се променя. Това води до отпускане на кожата, понижен жизнен тонус и видимо излъчване на умора. Появяват се бръчки, тенът посивява, кожата изглежда уморена и без блясък.

ФОТОПОДМЛАДЯВАНЕТО  СТИМУЛИРА МЛАДЕЖКИ РИТЪМ НА РАБОТА НА КЛЕТКИТЕ

Светлинен импулс със специална дължина на вълната въздейства на клетките, които произвеждат еластин и колаген.  Новият енергиен запас създава в тях жизненост и те започват да произвеждат с по-бързо темпо, което веднага се отразява на еластичността на кожата. Множество такива импулси обработват всички участъци на лицето и предизвикват нов динамичен ритъм на живот в клетките.

Резултатът е лифтинг и стягане на кожата, изсветляване на тена,  повишаване на жизнения тонус, свежест и младежко излъчване.

Светлината стимулира по естествен начин клетъчните органели /митохондрии/, които дават енергия на клетките. В кожата на седемдесетгодишен човек работят едва 30 процента от фибробластите. След третиране с фотоподмладяване само от една процедура се увеличава процентът на работещите фибробласти с 5 процента.

За да се постигне видим и устойчив резултат е нужно да се направи серия от фотоподмладяващи процедури от 8-10 бр.

Фотоподмладяването е приятна процедура, без никакво усещане за болка.

Особено подходящо е фотоподмладяването  да се комбинира в същия ден с лифтинг масаж на лице.

Тази комбинация води до стимулиране не само на еластичността на кожата, но и до моделиране на овала, тонизиране на мускулатурата и гарантирано подмладяване на лицето.

Ето какво споделя наша клиентка, която направи серия процедури за фотоподмладяване подготвяйки се за своя 50 годишен юбилей:

Лицето ми е свежо, избистрено, набухнало. Бръчките са изгладени, торбичките под очите ми изчезнаха, изсветляха сенките около очите.

Много ще ме зарадваш, ако ми пишеш!

Не забравяй да се обонираш за канала ми в You Tube, за да получаваш интересна и полезна информация за красотата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart