fbpx

Правила за поддържане на мазната кожа през лятото

През лятото мазна кожа става по своему проблемна – омазнява се по- интензивно, склонна е към повече възпаления, гримът не стои прецизно. Като цяло кожата изглежда по-груба и неравна.

Каква е причината за това?

Високите температури през лятото активират отделянето на мазнина. Това се случва при повечето типове кожа, но при мазната усещането е много некомфортно.

Освен засиленото омазняване, в този сезон се увеличава изпотяването. Комбинацията на мазнина и пот правят кожата лъщяща и предразположена към възпаления. При жените, тази комбинация затруднява добрия вид на лицето с грим. По средата на деня гримът започва да лъщи, да стои като намокрен,  да се размазва и да губи цвета и свежестта си.

Решение има!

Как да се справиш с мазната кожа през лятото, можеш да научиш от видеото на Даниела Спасова, която вече повече от 25 години помага на мъже и жени с проблемна  кожа на лицето да постигнат здрава и красива визия.

Във видеото ще научиш как да подбираш правилно козметичните си продукти за лятото и какви домашни маски можеш да правиш, за да овладееш омазняването; какви професионални процедури можеш да предпочетеш за този сезон, за да поддържаш мазната кожа в максимално красиво и здравословно състояние.

Поръчай своите продукти на ЛЕГЕНДА от тук: ОНЛАЙН МАГАЗИН ЛЕГЕНДА

Повече по темата за проблемната кожа и акнето през лятото можеш да видиш и в темата

4 фактора, които влияят на акнето през лятото

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин.

Ще ме зарадваш много, ако ми пишеш, всеки път, когато имаш въпрос свързан с красотата. Отговарям на всички въпроси лично!

Ако статията ти се струва полезна – сподели я с приятелите си!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart