fbpx

Петна по кожата – има ли спасение?

Ако търсиш решение за дългогодишни пигментации, ако си правила различни процедури, но без успех, тази от рубриката ЗА КРАСОТАТА ПРОФЕСИОНАЛНО ще ти бъде много полезна.

Това, което отличава нашите процедури от масовия козметичен подход е индивидуалната програма, която изготвяме за всеки отделен козметичен проблем.

Принципите, които спазваме в програмите ни са: здравословен подход, без химия, без фармация, с дългосрочен и траен ефект.

Ако и ти си човек, който търси решение, което да гарантира дълготраен ефект, без продължаваща зависимост към процедури или козметични продукти, значи тази програма е подходяща за теб.

В това видео можеш да видиш как се постига отстраняване на упоритите пигментации.

Ще чуеш интересната история на Ваня, която успя да отстрани пигментациите, които в продължение на 25 години е опитвала да отстрани с множество скъпи процедури и козметични продукти.

Ваня е модел на демонстрацията. Тя с радост споделя пътя по който премина, за да постигне избелването на упоритите петна по лицето и факторите, които доведоха до този успех.

Ако търсиш здравословен начин да се правиш с пигментациите, резервирай своя час за  диагностика на кожата и изготвяне на индивидуална козметична избелваща програма от тук.

Ако информацията в това видео ти е полезна, сподели го!

Не се колебай да ми пишеш, ако имаш въпроси, свързани с твоята красота на имейл: divnamedikds@gmail.

Видеото е от рубриката ЗА КРАСОТАТА ПРОФЕСИОНАЛНО, която се излъчва всеки петък от 12:00 ч на живо във фейсбук страницата на Център за красота „Дивна Медик“: Отвори страницата от тук 
Не се колебай да ми пишеш, ако имаш въпроси, свързани с твоята красота на имейл: divnamedikds@gmail.com

Ако искаш да научиш още интересни и полезни неща за поддържането на кожата, каня те да се абонираш за моя безплатен бюлетин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart