Програма изключително подходяща за хора, живеещи в градска среда.

Лимфен дренаж на лице е процедурата, която избистря тена, дарява свежест, зарежда клетките с нова енергия.

Най- важният ефект е свързан със  стимулирането на лимфното движение. В резултат от това се повишава жизнеността на кожата,  отнема се подпухналостта и отточността при зрялата кожа, подпомага се отстряняването на торбичките около очите. Лицето добива свеж и отпочинал вид, кожата избистря тена и цялостно се подобрява излъчването.

Традиционния вариант на процедурата включва:

  1. Подготовка на лицето за масаж – отстранява се грима и нечистотиите от градската среда
  2. Лимфен дренаж на лице – елиминира токсините от кожата, отстранява оттоци и подпухналост, стимулира естествената защита на кожата, подобрява излъчването , отнема умората и стреса.  Етеричните масла с аромат на лек цитрус, хвойна и лавандула балансират енергийно клетките и създават неповторимо усещане за безметежност и релакс.
  3. Маска богата на хиалурон,  витамин Е и А- силни антиоксиданти. Стимулират възстановяването на клетъчните мембрани увредени от стрес и токсини, възстановяват  клетъчният жизнен ритъм, стимулират регенерацията и възстановяването на кожата. Съдържанието на хиалуронова киселина и NMF (естесвен хидратиращ фактор) създават максимално добра среда за протичане на жизнените цикли на клетките, възстановяват нежността и еластичността на кожата.
  4. Лифтинг серум с хиалуронова киселина на марката „Легенда“, създадена от Даниела Спасова
  5. Околоочен крем с лифтинг действие на „Легенда“. Кожата моментално възвръща спокойния си, нежен и спокоен вид.
  6. Финален хидратиращ крем с SPF 50+ на „Легенда“.

Процедурата има уникален антистрес ефект върху цялото тяло и върху психиката. Нежните етерични аромати и специално подбраната музика създават могичният ефект на пълноцения релакс, който въздейства не само на тъканите е физиката, но и на психиката и душата.

 

Ето какво споделя наша клиентка, която започна да прилага лимфният дренаж от скоро:  кликнете тук:

Ако искаш да избистриш тена си, да отстраниш оттоци и подпухналост, запиши своята 30 минутна безплатна консултация на тел: 089 99 66 745. Ще ти помогнем да създадеш своята уникална програма за подмладяване и изчистване на токсините.

Вероятно ще ти бъде полезно да видиш и темата:

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ НА ЛИЦЕ – масаж за младост и детокс!