fbpx

Лунички и слънце – какво е нужно да правиш

“На какво може да се дължи това, че когато изложа кожата на лицето си на слънце или в солариума ми се появяват лунички, петна, точки и какво ли още не? Аз съм страшно бяла, кожата ми много трудно потъмнява.”

Ето въпроса, на който ще дам отговор в това видео. 

Ако и вие сте човек, който иска да получи тъмен тен на кожата си, но забелязвате, че колкото повече се стараете да получите тъмен тен, толкова повече пигментации и кожни несъвършенства се получават, с това видео аз ще ви дам отговор на въпроса “Защо се случва това?”.

До финала на видеото ще знаете какво можете да направите и какво не бива да правите, ако искате да се  справите с тези проблеми.

И така, ако сте със светла кожа и правите лунички, най-важното нещо, което трбява да знаете е, че директното излагане на слънце за повече от 15-20 минути тормози кожата, не ви дава здраве. Тормози цялостно вашият организъм. Последствията са не само за кожата, те са последствия и за целият организъм! Когато кожата не може да възпрепятства проникването на вредните УВ, то лъчите проникват в тялото и разболяват органи и системи отвътре.

 

Как да предотвратите появата на лунички, пигментации и неравен тен?

Най-важното, което трябва да знаете за кожата си, ако прави лунички е, че се нуждае ежедневно от три важни неща: 

  •  интензивна хидратация;
  •  сериозна антиоксидантна защита;
  •  задължително защита с много висок фактор.

Ако си мислите, че кожата ви е хидратирана, защото ползвате хидратиращ крем, но реално тя е в състояние на недостиг на влага, тя ще прави лунички. Те са сигурен знак, че хидратиращата грижа е недостатъчна.

 

Обърнете внимание първо на хидратацията, преди да подходите към всякакви други начини да се справите с луничките. 

Много важно да се погрижите за себе си, използвайки правилните козметични продукти, които да покрият основните жизнени нужди на кожата.

Познавам добре нуждите и поведението на тънката и чувствителна кожа, склонна да прави лунички. 

Именно затова, създадох продукти, с които да се осигури всичко от което се нуждае тя, за да успокои тази изява на защита и да поддържа равномерен цвят.

Ето какво е необходимо да се направи за кожата, за да се превърне едновременно в нежна, гладка и в същото време устойчива и издържлива на въздействията на слънцето и околната среда:

 

Грижата започва с употребата първо на продукта, който е за хидратация. 

 

Интензивно хидратиращия серум на Legenda, благодарение на комбинацията на хиалуронова киселина с масло от шия и екзополизахарид, екстракт от водорасли, дава възможност на кожата да се хидратира надежно и да подържа един много добър, здравословен физиологичен ритъм, който да даде база за нейната правилна защита. 

…към продукта

Вторият задължителен елемент е колаген в комбинация със сребърен цитрат

Бустер красива кожа комбинира тези два продукта и дава възможност на фината, тънката, бяла и чувствителна кожа да изгради по-плътна структура, да има повече здравина и ресурси, с които да може да се адаптира при промяна на околната среда. Благодарение на този продукт кожата понася по-спокойно резки температурни промени и друг вид  въздействия от околната среда, които изискват здрава капилярна мрежа и много добра структурна функционалност.

…към продукта

И третият много важен елемент е слънчевата защита.

Легенда осигурява слънчева защита с най-високия възможен фактор за европейските разрешени стандарти 50+.

Освен това обаче, освен UV защитата, αлфа и бета защитата, която осигурява продукта, той осигурява антиоксидантна защита, благодарение на Q10, който е най-широкоспектърният антиоксидант. Защитава се кожата от свободните радикали, които се предизвикват при срещата с интензивно слънчево греене.

Тези три продукта, използвани в ежедневната програма, ще дадат много повече устойчивост, много повече здравина и много повече възможности кожата да осигури защита, което ще доведе до намаляване на този ефект на появяване на луничките.

 

Хората, които избраха да следват тези препоръки се радват на гладка и спокойна кожа през цялата година! 

 

Историите на доволните клиенти на Legenda можете да видите в други видеа в моя канал в YouTube “За красотата професионално”. Абонирайте се, за да получавате моите професионални съвети за красота. 

 

Ето историята на едно момче, което беше с много бяла кожа и винаги изгаряше на слънце, преди да опита продуктите на ЛЕГЕНДА:

Шоколадов тен със слънцезащитен крем

В това видео споделям историята на ..към статията >>

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart