fbpx

Уморената и състарена кожа през пролетта – как да се справиш

🌿С настъпването на пролетта много жени и мъже споделят, че си чувстват кожата уморена. Зачестяват запитванията към мен за решения, с които кожата да се подмлади, да се премахне усещането че е състарена – с повече бръчки и без тонус.

☝️Повечето от хората потърсили моите съвети не свързват увяхналото и състарено усещане на лицето си с пролетния сезон. В някои от случаите даже, смятат, че щом пролетта събужда природата, значи трябва да събуди и жизнеността в човека.

👍Имат право! Така би следвало да бъде! ☝️Но при условие, че хората живеят съобразно естествените цикли на природата, през всички сезони. Нашите предци са притихвали в зимните месеци, когато цялата природа притихва и някои животински видове “заспиват зимен сън”.

👉Има решение за уморената и състарена кожа през пролетта!

👉В това видео ви каня да осъзнаете кои са причините да се състари кожата и да посрещне пролетта без тонус. 🤩И в края на видеото давам козметични съвети за съживяване и тонизиране на лицето по безопасен и здравословен начин.

🌿Продуктите на ЛЕГЕНДА можете да закупите от тук магазин >> 

❤️ Вижте отзивите >> на доволните клиенти на ЛЕГЕНДА

👍 Абонирайте се за моя канал в YouTube 

👍 Последвайте ме във Facebook 

🌹 Вижте полезни статии в моя блог: 

🌞Ако предпочиташ да получаваш на личен имейл интересните статии и видеа от мен, абонирай се за безплатният бюлетин в който ще откриеш интересни теми за кожата и начините за постигане на младост и красота.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart