fbpx

Възможен ли е хубав тен при лунички?

Дали е възможно да получим хубав тен, когато имаме лунички? 
Познавам много хора със светла кожа и лунички, които копнеят да видят кожата си с красив летен тен.
Ако и вие, като тях, търсите начин да се радвате на слънцето и слънчевия тен по здравословен начин, това видео/статия е точно за вас.

Хубавата новина е 👇

Да, красив слънчев тен на кожа с лунички е възможен!

 

☝️ Какво е важно обаче да знаем? 

 

Когато хората имат лунички, това означава, че при тях пигмента меланин се различава като  цвят в сравнение с хората, които са с друг генетичен профил и са с по-тъмен цвят на кожата. 

 

Обикновено цвета на меланина при хората с много  светла, бяла кожа е в по-розов. Когато  експонирането на УВ лъчението е в голямо количество, кожата се зачервява.

 

Ако продължавате да изтезавате себе си и да стоите на директно силно слънце, кожата изгаря и след като се обели  отново няма тен. 

 

Възможно ли е все пак да получите прекрасен, хубав цвят на кожата? 

☝️ Да, възможно е. 

 

1️⃣❗ Първото условие е да НЕ СЕ СТРЕМИТЕ вашия тъмен цвят да бъде като цвета на вашата приятелка, която е с друг фототип. 

Да сравнявате своя тен след плаж с тена на човек от по-тъмен фототип е лоша идея! 

То е като да сравнявате круша с ябълка и да се сърдите на различието на крушата спрямо ябълката. 

 

Можете просто да сравнявате своя тен без слънце с тена, който получавате, когато следвате съветите в тази статия/видео.

 

Да повторим – първото много важно условие е да нямате изискането към себе си да станете твърде черни. 

 

2️⃣❗ Второто важно правило е: ритъма с който получавате тен и времето, в което се излагате на слънце.

За кожата е с лунички, която е много светла и реагира на слънцето е много  важен ритъмът, с който ще получавате тен и времето в което се излага на слънце.

 

Тук веднага използвам случая да напомня, че излагането на солариум е най-не доброто нещо, което можете да направите ако сте хора с лунички. Не си причинявайте тази изключително силна вреда.

 

Солариумът не е здраве за кожа като вашата.

 

Солариума не е спасение и солариума няма да ви даде красив и устойчив тен, но за сметка на това  може да ви даде страшно много проблеми в бъдещият период.

 

Хората със светла кожа, които имат лунички, с кожа която няма възможност да се защитава добре, са най-предразположения фототип към развитие на рак на кожата, който се стартира именно от лъченията, получени в солариум. 

 

Ако искате обаче здравословно да получите тен, това е изпълнимо и аз сега ще ви обясна как да го направите, за да можете да се радвате на своя си по-тъмен тен.

 

1️⃣✅ Първо! Подгответе кожата много добре преди да се изложите на слънце. 

 

Това означава много добра хидратация с интензивния хидратиращ серум на Legenda, антиоксидантната защита и УВ защитата със слънцезащитния фактор на Legenda

С тези два продукта подготвяте кожата.

 

2️⃣✅ Второ! Избирайте часовете, в които да се излагате на слънце, за да не се налага да се занимавате със зачервена и изгоряла кожа. 

Часовете сутрин между 8:00ч и 10:00ч е фантастичното време за получаване на здравословен, щадящ, красив и дълготраен слънчев тен.Как се използва слънцето здравословно

От 8:00ч до 10:00ч с двата продукта, за които вече писах по-горе: интензивния хидратиращ серум на Legenda и след него УВ защитата със слънцезащитния фактор на Legenda.  подготвят кожата перфектно.

Готови сте да да отидете и да направите слънчеви бани,  да бъдете съвършено защитени и кожата да получава здраве, а не да получава разрушително УВ лъчение. Ден след ден кожата ще потъмнява деликатно и равномерно.

 

Втория период, в който можете да правите слънчево лъчение е вечерта, след 16.30ч. – 17.00ч. Юни месец е месецът, в който денят е голям, тогава можете да правите хубав слънчев темп, защото някъде докъм 21:00ч. – 21:30ч. има слънце, така че след 16.30ч. е времето, в което можете отново да правите слънчеви бани.

Не забравяйте правилото на час и половина да подновявате слънчевата защита.

Измивате лицето и отново нанасяте хидратиращият серум на Легенда и Слънчевата защита. Това ви дава абсолютно гарантирано спокойствие за кожата, тя ще получи здравословно слънце, ще получи хубава енергия и съответно тя ще се отблагодари с един прекрасен, фантастичен слънчев тен. 

 

3️⃣✅ Третото правило е: Не бързайте тена да се получи бързо.

Хората от трети и четвърти фототип правят много бързо тъмен загар, много бързо получават тен. Това е тип меланин и тип генетична способност на кожата. Тя се адаптира към слънце и произвежда по-тъмен, кафяв цвят  меланин. 

 

Не искайте от себе си с такъв ритъм да получавате тен, при положение, че сте с различен фототип кожа.

 

Слънчевия тен, който можете да получите, трябва да го изградите малко по-малко в рамките на поредица от дни.

 

Дайте си период от около 10 – 15 дни, в които да получите тен, който да личи. Обикновно първите 3-4 дни при светлата кожа е времето в което се излагате на слънце, но кожата не показва, че има тен. Това е специфика на този тип кожа.

 

Тя започва да реагира на слънцето, но реагира много бавно във времето. В рамките на 48 часа можете да получите резултата от слънчевите бани, които сте направили в днешния ден. Едва след 2 дни ще започне тена да се проявява.

 

Не се пришпорвайте, не се излагайте в повече часове, само за да получите по-бързо тен. Бързия тен във вашия случай е нездравословният тен. Има много важна подробност, която е важно да знаете според мен.

 

Когато се стремите бързо, в рамките на няколко поредни дни, интензивно много часове да стоите на слънце, а кожата ви е фототип, който се тормози от слънцето, няма да получите дълготраен тен. Обикновено, ако се върнете след 5-6 ден в града, в който живеете, много бързо ще изчезне това, което сте успяли да постигнете в рамките на няколко дни. Ето защо вашия ритъм трябва да бъде по-малко за по-дълъг период от време.

И тогава вие ще започнете да се радвате на прекрасен тен. Хората, които използват слънцезащитният продукт на Legenda, споделят, че досега никога не са могли да получат такъв красив тен. Но слънцезащитният продукт на Легенда, благодарение на своята антиоксидантност, благодарение на специфичния начин по който са конструирани активните съставки в продукта и благодарение на комбинацията с хиалороновата киселина от серума, дават възможност кожата да направи един фантастичен красив, хавайски цвят.

 

Имам прекрасна история с момченце  на 5-6 години, което до момента на срещата си с слънцезащитният продукт на Легенда, никога не беше могло да получи тен. 

 

Родителите споделяха, че това, което се случва обикновено с неговата много бяла кожа, е той да изгори на слънце, да се обели и отново да е бял. С луничките по лицето си, с бялата, млечно бяла кожа по тялото си, никога  не беше имал възможност да се радва на слънчев тен. 🎥⬇️

Шоколадов тен със слънцезащитен крем

 

Лятото, в което обаче се погрижиха за тялото и за кожата му с слънцезащитният продукт на Легенда, беше първото лято, в което той се видя с тъмен тен. Той направи фантастичен слънчев тен. Такъв тен правят всички мои клиентки, които използват слънцезащитният продукт на Легенда в комбинация с интензивен хидратиращ серум и за първи път през живота си могат да видят своята светла кожа с един красив хавайски тен, който изглежда прекрасно на светла коса и светли очи.

 

Този тен е напълно достижим и той може да бъде здравословен и по-дълготраен, ако спазвате стъпките, които ви казах в тази статия. Пожелавам ви прекрасно лято, бъдете здрави и красиви с Легенда 🧡☀️🧡

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart